Hoe gaan we te werk ?
Het praktische verloop van de feestelijkheden hangt deels af van de formule die u kiest en de eventuele bijkomende diensten die u bestelt.
De basisprincipes zijn evenwel altijd dezelfde:
- Je toont interesse in een van onze producten.
- Je informeert via ons contactformulier.
- Wij bezorgen je een voorbeeldofferte of offerte op maat van de informatie die we al van u kregen.
- In onderling overleg doen we aanpassingen aan het voorstel tot het gewenste concept. Dit overleg kan gebeuren via mail, telefoon of bij een persoonlijke ontmoeting met de kok.
- Wij bevestigen uw boeking en onze samenwerking.
- Enige dagen voor de feestelijkheden ( voor wij de nodige bestellingen plaatsen) contacteren we je terug om alles nog eens te overlopen. En eventueel nog aan te passen indien nodig?
- Wij zorgen voor de inkopen, tenzij anders overeengekomen en maken de nodige voorbereidingen in onze eigen keuken.
- De dag van de feestelijkheden komen wij toe op het afgesproken uur ( meestal 2 uur voor de gasten arriveren ) en installeren ons in uw keuken.
- Wij hebben altijd ons specifiek kookgerei bij (messenset, grote snijplanken, etc.), maar u zorgt wel voor de nodige basisuitrusting (fornuis, oven, etc.). Dit wordt vooraf steeds besproken met onze kok. Maak u geen zorgen: Zelfs met een minimale basisuitrusting kunnen we heerlijke dingen op uw bord toveren.
- Als de gasten arriveren zorgt onze gar9on voor de bediening van aperitief tot dessert. Tenzij we anders overeengekomen zijn of dat je daar zelf wenst voor zorgt.
- Wij ruimen uw keuken volledig na het koken op en zetten alles terug zoals voordien.
- Tenzij anders wordt afgesproken, vertrekken wij nadat het dessert is opgediend en afgeruimd. Zodat u rustig verder kan genieten van de avond.