De Krone - bbq aan huis

Ping Ping

Wat kost nu zo’n kok aan huis?

Dat hangt er van af. Er is uiteraard een verschil tussen een drie- of zesgangenmenu en ook de kostprijs van een varkenshaasje met cognacsiroop is niet dezelfde als lijngevangen tarbot met een oestersausje. Een lepelhapje kan je niet vergelijken met een buffet.

Prijsstructuur

De Krone hanteert een erg transparante prijsstructuur:
Bij aanvraag van een offerte krijg een duidelijk overzicht van alle kosten.

Je betaalt 150 € voor de kok en daarnaast de prijs van het menu.
Indien je ook bediening wenst (standaard inbegrepen tot 4 personen), betaalt u een vast bedrag van 100 € / garçon (ook weer ongeacht het aantal gangen en de tijdsduur van het diner). Voor gelegenheden met meer dan 20 personen dient de chef extra hulp in te roepen van de sous chef / garçons !

Voor verplaatsingen is een vatte verplaatsingskost voorzien van 20 €.

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor: tent, sta tafels met rok, tafels en stoelen, tafellinnen, servies, …

Heeft u zelf een mooie verzameling van wijnen liggen. Of heeft u zelf de nodige contacten om aan de nodige drank te geraken. Dan is dit best mogelijk in onderling overleg met De Krone. Levert u zelfgeselecteerde dranken en wij zorgen voor de bediening dan wordt er een kurkrecht voorzien van 1 € /pers. ( volwassenen ).
Voor al andere concepten werken wij volgens het principe dat je slechts de geopende fles betaalt volgens de vooropgestelde prijs.
Wij bieden u dan ook graag een overzicht aan van de door ons samengestelde wijnkaart.
Dankzij de vlotte samenwerking met onze leverancier kunnen wij jullie op vraag een wijnaanbod doen afgesteld op de door jullie gekozen menu.

Een lekkere BBQ hoeft niet duur te zijn !

Lekker hoeft gelukkig niet duur te zijn en wij kunnen al een goede smul bbq op uw bord toveren vanaf 15 € en zelfs een menu bbq vanaf 25 €, al spreekt het voor zich dat wij voor een iets hogere prijs gerechten met meer exclusieve ingrediënten kunnen bereiden.
U bepaalt het budget en wij vinden daarbinnen altijd verrassende combinaties.

Betalingsmodaliteiten

Na een persoonlijk contact zal u een gedetailleerde offerte ontvangen. Deze offerte heeft een geldigheid van 14 dagen volgend op de offerte datum. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet dient u het voorgeschreven voorschot binnen de geldigheidstermijn te storten op rek. 063-9168024-07. met vermelding van uw naam en adres.